Равносметка за живота и...смъртта

Равносметка за живота и...смъртта
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.12.2023
  • Share:

В края на декември винаги се правят равносметки. 

 

 

Миналата година по това време снимах ужасната кал на новите парцели на Централни гробища. След мен и телевизиите правиха репортажи. 

От управата казаха, че имат проект, ей сегинка нещата ще се оправят и алеите ще придобият някакъв нормален образ за придвижване. Година по-късно, както можете да видите на снимките, нещата са коренно променени. 

Желая на ОП “Гробищни паркове” и управата на Централни гробища, както и на Софийска община, през новата година все така да проявяват съпричастност към мъката на хората, погребващи своите близки, да пазят благоговейното отношение към покойниците. Все така добре да се грижат за гробищните работници и служители и да продължават по същия начин да уважават духовния труд на свещениците, които там извършват опела и панихиди. Вашата човечност е впечатляваща! 

Сигурен съм, че ако в България през новата година се появят повече хора като вас, тя ще стане едно по-добро място за умиране… Това… Грешка на езика - за живеене…
(Първите 4 снимки са от края на декември миналата година, а следващите от края на декември тази и са направени от затънала в калта катафалка.)

Станете почитател на Класа