Потресаваща българска гламавост, намерила уют в глобалния упадък

Потресаваща българска гламавост, намерила уют в глобалния упадък
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.12.2023
  • Share:

 

Кораб на най-богатите българи Кирил и Георги Домусчиеви е арестуван с половин тон кокаин в Ирландия. 

 

 

Два дни по-късно Нидерландия ни пуска в Шенген след десетгодишно вето. Пеевски, когото американското правителство обяви за корумпиран и го вкара в списъка си за рекет "Магнитски", е доволен от промените в Конституцията (посветени на борбата с корупцията), предложени от американските партии в България ДБ и "Промяната", а последните влязоха в парламента, защото говореха срещу мафията на Пеевски и Борисов и обявиха корупцията за изначалното зло в българската политика. 

Всичко това на фона на общоизвестната истина, че посолството на САЩ управлява територията ни. 

Медиите, които преди година започваха и завършваха емисиите си с "Магнитски" и Украйна, внезапно получиха амнезия и за двете. Когато говорят за кораба с кокаин на Домусчиеви не им споменават името. Чува се само думата "български" (от БМФ). 

Може би защото Домусчиев плати няколко милиона на фондацията на Клинтън и се нареди на световната опашка от донори на тяхната перачница за имиджа на престъпници от цял свят. Смелостта на умните и красивите в борбата им срещу корупцията и Путин, който печели войната срещу НАТО и целия Запад се сви дотам, че да изработят фигурки на детски глави, войнишки крака и други човешки крайници от шоколад за празничната си коледна торта и да ги снимат с телефоните си, а смелостта на ръководството на Софийския университет стигна и по-далеч, като излезе с декларация срещу преподавател, който се е обявил в интервю за денацификация. 

Това е малък концентрат само от днешните новини, които създават във всеки нормален човек смазващото усещане за умопомрачително скъсване на разсъдъка и съвестта с действителността, обсебена от пощръклели бесновати хора на местно и глобално ниво, които говорят и действат като сомнамбули. Щях да кажа, че е окултно по природа, но ми се струва прекалено дълбоко. Тук няма никакъв дух, дори и сгрешен. Просто потресаваща българска гламавост, намерила уют в глобалния упадък.

А името на Христос не може да се чуе никъде и по никакъв повод в коледното празнуване, наложено от еврейския Холивуд в последните 30 години у нас. Преди това си беше забранено по подразбиране, защото комунистите също бягаха от Него като дявол от тамян.

 

Станете почитател на Класа