Ще бастисат нашите управляващи въглищните централи по същия начин, по който бастисаха блоковете на АЕЦ "Козлодуй"

Ще бастисат нашите управляващи въглищните централи по същия начин, по който бастисаха блоковете на АЕЦ "Козлодуй"
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.10.2023
  • Share:

В момента управляващите са готови да подпишат всичко, както и да гласуват всичко, което искат протестиращите миньори и енергетици, само и само за да бъдат спрени протестите и блокадите. И затова в момента го дават "диалогично" и "загрижено". 

 

 

Това, което всъщност ще направят, е следното. 

Ще изгласуват в НС всичко, което са обещали и с този документ ще отидат в Брюксел. 

Само че брюкселските чантаджии ще им кажат, че изобщо не им дреме от гласуването в българския парламент и нашите управляващи, ако искат близките до тях фирми да видят така жадуваните пари, ще трябва да се съобразяват с Брюксел, а не с българското НС. Така че нищо от това, което сега е обещано и утре ще бъде гласувано, няма да види бял свят. 

Всичко ще си остане само на хартия. 

Просто българските управлявщи знаят само един начин за преговори с Брюксел и той се изразява в следните реплики: "Да, господине!", "Разбира се, госпожо!", "Естествено, че ще бъде изпълнено, многоуважаеми госпожи и господа!" 

Ще бастисат нашите управляващи въглищните централи по същия начин, по който бастисаха блоковете на АЕЦ "Козлодуй". 

И в крайна сметка фирмите ще си приберат кинтите от ПВУ, управляващите ще си приберат процентите от въпросните кинти, а протестиращите  ще бъдат излъгани.  

Има едно правило, което е валидно във всякаква ситуация - на днешната тройна коалиция не бива да се вярва. Тези са безобразни лъжци. Във всичко.

Станете почитател на Класа