Поглед в бъдещето

Поглед в бъдещето
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.08.2023
  • Share:

 

Годината е 2073. 


Като всяка империя, американската започва да се разпада и постепенно бива заменена с китайската.

Внуците на Паси, Дайнов и Инджев - Лий Па Си, Чан Дан и Лао Инджао съответно, седят с няколкостотин екзалтирани сподвижници пред Музейко и искат да го чупят, щото е издигнат с пари от Америка за България. Искат да чупят също паметника на Рейгън, олицетворяващ алчността на европеидния човек,искат да махнат и паметника на незнайния джендър, да изгорят Бизнес парка, щото там работили компаниите на злото. 

Ти им обясняваш, че да чупиш е лесно, такива са били времената, триеш реална история за бъдещите поколения, паметниците определят духа на ерата и няма смисъл да се чупят и горят. Правят го единствено страхливци, които са несигурни в собствената им идеология и единствено го правят за да се докажат пред новите им господари. 

Напомняш им, че бащите им са лизали евроатлантическите задници, дедовците са лизали и съветски и евроатлантическите, а прадедовците им - само съветски. 

При което тия побесняват, крещят че си агент на Вашингтон, че си изрод, щото им напомняш миналото на родата им и че си враг на човечеството.
....
Годината вече е 2123. 


Като всяка империя, китайската се разпада и идват извънземни.

Праправнуците на Паси, Инджев и Дайнов са се боядисали в зелено, хващат мотиките и искат да чупят Великата китайска стена и египетските пирамиди...

 

Станете почитател на Класа