Светът на знанието и този на пропагандата и внушенията са направо различни вселени

Светът на знанието и този на пропагандата и внушенията са направо различни вселени
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.07.2023
  • Share:

 

Често чувам, че ние и кресливитета сме двете крайности и сме си приличали.  Сега ще ви докажа с конкректни примери, че това изобщо не е вярно. На първата снимка виждате как действат тези хора. Тяхното разбиране за информационна война е  да ни докладват и трият.

 


А какво правим ние ще ви покажа сега. Благодарение на Диляна Гайтанджиева разбрахме, че над 300 деца са поставени в списъка за ликвидиране на сайта, наречен с перверзното име "Миротворец".

https://obektivno.bg/327-decza-sa-v-spisaka-za…/…


Тя се позова на интервюто с част от децата на друга страхотна журналистка Ким Иверсен, която също преследва истината. 
Също благодарение на Диляна стана ясно, че 1/3 от смъртните случаи от Ковид не са били причинени от това. Ивформацията отново е от САЩ.
https://obektivno.bg/oshte-edna-teoriya-na…/…


Забележете, че никъде първоизточника не са европейци. Толкова за свободата на стария континент. Интересно защо тези неща не попадат в радара на трибуквените медии. 
Или пък новината, че председателят на Европейск

ата комисия Урсула фон Дер Лайен е назначила на 11 юли на изключително важен пост в институцията видна американска лобистка? 
Фаворитката на Фон дер Лайен се казва Фиона Скот Мортън, преподавателка е в престижния университет в Йейл и от 1 септември трябва да оглави Генералната дирекция на ЕС, която се бори срещу антиконкурентното поведение на Стария континент и злоупотребата с господстващо положение на пазара на доминиращите индустрията на информационните технологии американски компании.
Тези компании са “Епъл”, “Майкрософт”, “Мета”, “Амазон” и други отвъдокеански гиганти, за които Мортън досега е лобирала в Брюксел, получавайки от всеки един от тях по около 1 милион долара годишно.


На всичкото отгоре в длъжностната характеристика се посочва, че назначаването на длъжност на високопоставен служител в Комисията трябва да бъде направено „измежду граждани на държавите-членки“ на ЕС.


Следователно Комисията се отклони от собственото си правило, без никакво обяснение или обосновка, да инсталира американски лобист на ключова позиция в политиката на конкуренцията на Европейския съюз.
https://obektivno.bg/ursula-fon-der-lajen-e-naznachila…/…


А  може би  от тези медии, претендиращи за сериозност, сте разбрали новината, че външният министър на Аржентина директно каза, че Великобритания: 190 г. нарушава територията на страната. Едва ли, аз го видях единствено в сайта на Valentin Ivanov-Kardamski. 
https://kritichno.bg/…/vanshniyat-ministar-na-arzhentina…/


Ето това е разликата между нашата общност и журналисти и техните. Влизаме в Дневник и четем изказвания на Зеленски, играта "Опенхаймер" и за ръст на цената на бирата. Затова и двете общности не можем да бъдем сравнявани 
Отваряме Клубзет и освен изказването на Зеленски четем обещания Украйна да получи F-16 до края на годината, Росенец и руските интереси. Това са различни светове. Светът на знанието и този на пропагандата и внушенията са направо различни вселени. Те разчитат на кратки форми на манипулация, а ние на разбиране на процесите, което няма как да бъде просто и лесно. И въпреки това ще победим. Защото докато те кудкудякат, ние се учим да летим! Продължавайте с докладите и мизерното си съществуване!

 

Тодор Беленски

Станете почитател на Класа