Преди да бута МОЧА, Борисов да каже къде държи медала за „Пазител на паметника“

Преди да бута МОЧА, Борисов да каже къде държи медала за „Пазител на паметника“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.02.2023
  • Share:

БОРИСОВ сега е готов да събори и МОЧА, и НДК и мавзолея сигурно би взривил, ако го имаше. И колкото повече Магнитски и БОЕЦ го настигаме , толкова по-силно ще се бие в гърдите "болгар, болгар" и ще се пъне да спасява кожата.

 

А защо не събори МОЧА по време на 12 годишното си управление? Вместо да го бутне, Борисов бутна 3 милиарда в гушата на Путин за ТУРСКИ ПОТОК! 12 години Борисов пълнеше и офшорките на ЛУКОЙЛ и Валентин Златев с милиарди одрани от нашите гърбове, а те му купиха Къща в Барселона за любовницата му.

Съдбата на Борисов е предрешена. Агонията му ще е дълга, ще пълзи по посолства и сараи, ще обещава всичко и на всеки, ще реве и заплашва, а накрая ще разказа в затвора за дядо си, който е бил убит от комунистите и как Тодор Живков е един от кумирите и "университетите" му.

Преди да "бута" МОЧА, Борисов да каже къде държи медала връчен му от руският посланик Потапов за "Пазител на паметника на съветската армия", като кмет на София. Сега да иде да го върне на Митрофанова. После да върне милиардите за ТУРСКИ ПОТОК, след това милиардите, които ЛУКОЙЛ ни одра и накрая, като съборим МОЧА ще му пратим картичка в ареста.

БОЕЦ приближава, Магнитски приближава.

Ще ви кажа и още нещо, за да няма изненадани. Скоро, много скоро ще чуете как Борисов иска оставката на Гешев! Ще чуете и как Борисов е най-големият радетел за Съдебна реформа. И за импийчмънт на Радев ще заговири. Всички цели на БОЕЦ ще припознае, но милост и прошка няма да има. Борисов съсипа съдбата и живота на поколение българи и ни удави в корупцуя и мрак. Ще чуете и други неща, краят на Борисов ще е жалък и грозен. А преди това всички имаме една важна задача - ГЕРБ и Буда трябва да бъдат бити на тези избори!

Битката продължава.

 
 

Станете почитател на Класа