Порноактьор заряза индустрията и стана свещеник

Порноактьор заряза индустрията и стана свещеник
  • Публикация: 
  • Дата:  
    31.03.2022
  • Сподели:

Бивш актьор във филмите за възрастни сега работи като проповедник, след като прекрати успешната си кариера. Джошуа Брум, който засне повече от 1000 порно филма под псевдонима Роко Рийд, напусна индустрията през 2012 г., твърдейки, че са му причинили „огромно количество емоционална травма“.

 

 

„Буквално загубих представа кой съм“, каза Брум пред Пост във вторник. „Всичко беше лъжа и измислица... Исках да посегна на живота си и нямах смелостта да го направя”.

 

 

 

Брум, който сега е на 39 г., попада в порно индустрията, след като се премества в Холивуд в началото на 20-те си години с надеждата да стане актьор. Уви, не се сбъдва мечтата му да се снима в сериозни продукции и решава да направи кариера в порното.

 

Порноактьор заряза индустрията и стана свещеник

 

Скоро след това 23-годишният тогава Брум започва да снима десетки сцени на месец и бързо се превръща в една от най-популярните мъжки звезди в индустрията - но задовление не последвало.

 

„Повярвах на лъжата, че ако направя пари, ще бъда щастлив“, споделя Брум. „Направих повече от 1 милион долара. Пътувах навсякъде, където исках да отида. Но след като имах всичко, животът ми просто се разпадна, защото това засили скръбта и празнотата, които винаги чувствах вътре. Бях напълно разрушен", казва мачото, в чиито ръце са били някои от най-разкрепостените жени в порното.

 

 

 

В момента Брум е женен с три деца и е пастор в баптистката църква „Блага вест” в Сидър Рапидс, Айова, а също така преподава и проповядва в цялата страна. Той е взел опрощение за греховете си и се кълне, че няма да ги повтори никога.

 

 

Превод от "Ню Йорк пост"

Станете почитател на Класа