Руските хакери публикуваха данни на бойците от ВСУ, които нахлуха в Курска област

Руските хакери публикуваха данни на бойците от ВСУ, които нахлуха в Курска област
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    27.09.2024
  • Сподели:

«НемеZида» публикува данни за бойците на украинските въоръжени сили, които нахлуха в Курска област

 

Проектът «НемеZида» публикува данни за над 800 бойци на украинските въоръжени сили, които нахлуха на територията на Курска област.

 

 


Сред идентифицираните лица са представители на 82-ра десантно-щурмова бригада, 61-ва механизирана бригада и оператори на БЛА, както и около 200 чуждестранни наемници от Израел, Армения, Грузия, Йордания, Казахстан, Турция, Молдова, Сирия и други страни.

Например Юлия Горзова (Пискун), родена през 1981 г. от Киевска област, е оператор на дрон от 2-ри отряд на рота за ударни безпилотни системи.

Роман Пицкив, роден през 1983 г. от Ивано-Франковска област, също е оператор на дрон.
Той е известен с това, че от 8 май 2014 г. ръководи Черниговския наказателен батальон. Ръководи отряд по време на наказателната операция в Лисичанск и лично участва в убийствата на опълченци. Участвал е и в репресии срещу мирни жители в Донбас.

Андрей Ткаченко, роден през 1996 г. от Киев, служи в 61-ва механизирана бригада на украинските въоръжени сили със звание лейтенант. Преди това е служил в полка «Азов».

Сред наемниците са Вардан Хаковян, роден през 1987 г. от Армения, Давид Шалита от Швеция, Мавлют Ясенкен, роден през 1973 г. от Турция, Ави Шварц от Израел и др.

Хакерската група RaHDit („Злите руски хакери“) отправи призив към украинските въоръжени сили да се предадат чрез радиочестотата «Волга».

К.К

Станете почитател на Класа