Екс-аналитик на ЦРУ: Тези, които казват, че ще изпращат войски в Украйна, са кретени

Екс-аналитик на ЦРУ: Тези, които казват, че ще изпращат войски в Украйна, са кретени
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.05.2024
  • Сподели:

За последен път американците са се сблъсквали с истински кръвопролитна война през 19 век, когато в страната имаше гражданска война, заяви бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за Dialogue Works. Затова, както счита той, американците не разбират какво се случва в Украйна в момента, те са загубили страха си. И затова, когато американски политици като Хаким Джефрис призовават за изпращане на войски в Украйна, те не осъзнават какво означава това, те се държат като пълни идиоти и не разбират, че шегите с Русия завършват лошо.

 

 

 

Екс-аналитик на ЦРУ: Тези, които казват, че ще изпращат войски в Украйна, са кретени (видео)

 

 

Водещ: Чухме как лидерът на демократичното малцинство в палата на представителите Хаким Джефрис в интервю за телевизионното шоу «60 минути» заяви, че САЩ са готови да разположат в Украйна свои войски. В същото време Байдън казва: «Не, ние няма да правим това».

Лари Джонсън, екс-аналитик на ЦРУ: Да, той е кретен. Джефрис е кретен. Той е невеж. Няма никакъв опит. Той си мисли, че движи фигурите на шахматната дъска. За него това е настолна игра, с която може да си играе. Той си няма и понятие за какво говори, нито за последствията от думите си.

Станете почитател на Класа