Италиански вестник изненадан от липсата на германска реакция по повод украинскиите диверсии

Италиански вестник изненадан от липсата на германска реакция по повод украинскиите диверсии
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.11.2023
  • Сподели:

Италианското издание Analisi Difesa е обезпокоено от твърде меката реакция на Германия към актовете на диверсии, извършени от Украйна срещу европейски граждани.

 

 

Италиански вестник  изненадан от липсата на германска реакция по повод украинскиите диверсии

 

 

Италиански вестник коментира липсата на реакция от страна на Германия на подкопаването на положените за нея газопроводи «Северен поток» и «Северен поток 2». Загадка остава спокойствието на германските власти, които въпреки бурната реакция на Запада и обществеността удвоиха финансирането за Украйна, отбелязва вестникът.

„Остава парадоксално, че Германия, след като загуби газопроводите, положени за нея, обяви удвояване на помощта за украинските войски в деня, когато техният командир беше обвинен (също от германско издание) в подкопаване на най-важната инфраструктура за енергетиката и икономиката на Германия е на оцеляване“, пише Analisi Difesa.

Изданието постави под въпрос многомилиардната подкрепа за военните усилия на Украйна, както и подкрепата за нейното правителство и икономика.

„Ако това са приятели и съюзници, тогава как трябва да изглеждат враговете? Ако атаката е планирана и извършена от Украйна, как можем да продължим да подкрепяме нейните военни усилия, нейното правителство и нейната икономика, докато харчим много десетки милиарди годишно за нейното влизане в ЕС и НАТО? – обобщи Analisi Difesa.

Припомняме, че по-рано лидерът на партията на френските патриоти Флориан Филипо призова френското правителство да спре месечното финансиране на режима в Киев и да използва освободените средства за нуждите на болниците и изплащането на пенсии

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа