Устройство, което носи "тишина" в ежедневния живот

  • Американската компания Celestial Tribe е разработила устройство, което може да ви помогне да избягате от шума на ежедневието. Устройството, наречено Muzo, поглъща всички видове вибрации и шум, докато създава атмосфера, в която можете да си починете от всички неподходящи и дразнещи шумове, с които е пълен с модерния начин на живот, казват създателите.

    Технологията е много проста: само трябва да го закрепите на стената или на друга плоска повърхност, която ще се използва от устройството като мембрана, за да се създаде звуково поле, в което са блокирани всички външни шумове, съобщава портал TNW.

    Muzo има три функции. Първата, "спокойствие", създава спокойна среда поради поглъщане на вибрациите, за да предотврати появата на шум. Втората, наречен "Сън", премахва шума от околната среда и излъчва подходящи звуци, за да насърчи по-дълбок и здравословен сън. И накрая, третата "Тайна", създава балон на неприкосновеност чрез изолирането ви от всички останали наоколо.

    Устройството се управлява чрез приложение за смартфони. Вече може да се резервира бройка по Интернет, въпреки че то все още не е представено официално. Цената на Muzo, посочена досега, е около $ 159, а сред другите му изгодни характеристики се включват малките му размери и ниско тегло, според създателите. В момента те се подготвят за лансиране на продукта на пазара през 2017.

Станете почитател на Класа