Тръмп: "Няма нищо лошо в поддържането на добри отношения с Русия"

Кандидатът на републиканците е готов да говори лично с Владимир Путин, за да поддържа добри отношения между двете страни.
Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия, Доналд Тръмп, е заявил любовта си към Русия и че е готов да разговаря с руския президент Владимир Путин, за да имат двете страни добри отношения, съобщава ТАСС.

Тръмп каза, че би могъл да се възползва от хармонични отношения между Москва и Вашингтон, за разлика от своите други двама републиканци, кандидати за Белия дом, сенаторите Марко Рубио и Тед Круз.

"Аз не мисля, че Круз може да преговаря с Русия. Не мисля, че Рубио може да преговаря с Русия. Аз просто не виждам как тези хора биха могли да преговарят с Владимир Путин, както мога да го направя аз" каза магнатът.

Той също описва като "глупаво" сегашното влошаване на отношенията между двете страни, което се дължи на различните мерки, предприети от Вашингтон. "Ако имаме желание да се постигне едно добро споразумение за страната ни, ще трябва да преговаряме с Русия. Няма нищо лошо в поддържането на добри отношения с Русия, след всички глупави неща, които вече бяха извършени" каза Тръмп.

Станете почитател на Класа