Истината за коалицията на САЩ в Сирия, непоказана в западните медии

В момента се водят битки в Сирия, Ирак, Йемен, Саудитска Арабия, Камерун, Нигерия, Афганистан, Украйна, Либия и сблъсъци в Израел, Палестина, Ливан и Африка. Но "нито една статия в основна медия на САЩ не споменава тези народи" декларира ветеранът Дъф Гордън.
"Ако четете вестниците, няма войни или ислямска държава и бомбени атентати в Йемен или унищожени Саудитска въздушни бази, нищо от това не се случва и никога не се е случвало", каза Дъф Гордън, ветеран от военноморските сили на САЩ, в своята статия.
Авторът посочва, че преди няколко дни, два американски бомбардировача "атакували трансформаторен комплекс и топлоелектрическа централа в Алепо потапяйки в тъмнина 2,5 милиона души."
Дъф твърди, че атаката не е била насочена срещу терористи, а срещу ключова инфраструктура в най-големия град на Сирия. Атаката убила цивилни, "не само между операторите на инсталации и инженерите, но също и обичайните "съпътстващи загуби ", които идват с американските атаки". "Човек се чуди защо САЩ бомбардираха електроцентрала, когато вместо това може да атакуват сватба, погребение или церемония за дипломиране в училище", казва авторът.
Що се отнася до коалицията, авторът отбелязва, че както ОАЕ така и Саудитска Арабия са я изоставили отдавна. Турция, от своя страна, продължава със своите атаки, но "90% от атаките са в рамките на самата Турция и 100% са срещу кюрдите".

Станете почитател на Класа