Сандра Бълок направи спешно обаждане от килера по време на взлом

Крадец е проникнал в дома на Сандра Бълок, тя се скрила в килера и извикала полицията на помощ. Нападателят ще бъде изправен пред съда в четвъртък по обвинение за въоръжен взлом.
Доказателствата сочат, че Джошуа Джеймс Корбет нахлул в дома на носителката на Оскар. Спешното обаждане на паникьосаната Бълок описва непознат мъж в дома й и сочи, че Корбет е заплаха."Аз съм заключена в килера. Имам сигурна врата, " се чува да казва Бълок на диспечера в записа, изслушан в съда
Корбет каза пред съда:" Съжалявам. Обичам те Санди".
Заместник-областия прокурор Уенди Сегал каза, че Корбет се е появявал в къщата на Бълок три нощи подред и е проникнал в средата на нощта. "Ясно е, че той я е дебнел многократно и злонамерено", каза тя.
Корбет също е обвинен в притежание на колекция от незаконни оръжия, включително оръжия за нападение, трасиращи боеприпаси и автомати, които са открити при обиск в дома му. Корбет не бил въоръжен, когато е бил арестуван в резиденцията на Бълок, съобщиха от полицията.
На Корбет бе определена гаранция от 2 милиона долара, той се обяви за невинен по всички обвинения. Той се очаква да бъде обвинен на 23 април.

 

Станете почитател на Класа