Никой не иска да работи с "крещящия диктатор" Меган Маркъл

Никой не иска да работи с "крещящия диктатор" Меган Маркъл
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    16.09.2024
  • Сподели:

Без значение колко интервюта и документални филми са заснели семейство Съсекс (Хари и Меган) за себе си, те не успяха да поправят имиджа си след многобройните скандали, пише plovdiv24.bg.

А фактът, че двойката смени няколко асистенти, консултанти и PR агенти през последните години, играе важна роля в това репутационно фиаско. Журналистите отдавна са забелязали, че никой от ключовите членове на екипа на Хари и Меган не се задържа за дълго.

Например през август 2024 г. началникът на персонала на Съсекс, Джош Кетлер, напусна поста си само след три месеца работа. За Съсекс уволнението на Джош беше силен удар, тъй като той трябваше да "преведе Хари през следващия етап от живота му" и да придружи херцозите по време на обиколката им в Колумбия.

Причините за уволнението на ръководителя на канцеларията не се уточняват, но е възможно Кетлер да не е могъл да издържи на напрежението и интригите, които се трупаха както в и около Меган и Хари.

Саманта Коен, която в продължение на 17 години е работила за кралица Елизабет II, беше назначена за личен асистент на Меган и Хари още през 2018 г. А през 2019 г. тя напусна позицията на секретар на двойката. Като се има предвид, че не можеше да бъде намерен заместник за още шест месеца, Коен трябваше да остане, както по-късно заяви пред австралийския вестник Herald Sun.

Саманта сравни работата за Меган и Хари с работа с тийнейджъри. Тя организирала първата им кралска обиколка, а по време на подготовката Меган просто изморила жената. Тя ѝ крещяла и се държала непоносимо.

"Всички се страхуват от Меган. Тя унижава хората и не се вслушва в ничии съвети. И двамата не знаят как да вземат решения и често си променят мнението. Хари е много, много чаровен човек - без никакъв патос - но ѝ угажда по всякакъв начин. А тя е просто ужасна“, заявява източник в пикантен отговор до The Hollywood Reporter.

Между другото, самата Маркъл отрича всички обвинения в насилие срещу Коен, а само няколко години по-късно се оказва, че Саманта не е единствената, която е била нападната от съпругата на принц Хари.

Още през 2018 г. двама служители на Бъкингамския дворец обвиниха Меган в тормоз, което дори доведе до вътрешно разследване. Резултатите от него обаче така и не бяха оповестени публично, а самата Маркъл нарече обвиненията клеветнически. Но служителите, които работят с херцогинята в Съединените щати, напълно потвърждават тези думи. Благодарение на шумните си изблици на гняв и ядосаните имейли в пет сутринта Меган си спечели прякора "Трудната херцогиня“.

"Тя е абсолютно безмилостна. Тя марширува като диктатор на високи токчета, кипяща от гняв и крещяща заповеди. Виждал съм я да докарва до сълзи възрастни мъже“, споделя вътрешен човек.

Станете почитател на Класа