Принц Хари готвел пъклен план срещу кралското семейство

Принц Хари готвел пъклен план срещу кралското семейство
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    08.09.2024
  • Сподели:

Принц Хари е обвинен в кроене на нов план срещу крал Чарлз, принц Уилям и останалите членове на кралското семейство, пише ФОКУС.

На фона на слуховете, че херцогът на Съсекс се опитва да се свърже отново с кралското семейство и е недоволен от съветите на своите експерти по имиджа в Америка, кралски експерт изглежда разшифрова плановете му.

Според кралския експерт Кинси Скофийлд, свързването на Хари с бившите му помощници в Обединеното кралство, за да му помогнат при кралското завръщане, може да означава, че той планира ново нападение срещу кралското семейство.

"Жертвите бяха много състрадателни към Хари и четейки това заглавие, инстинктивно изпитвате съчувствие към него. Но дали това не е поредният трик на Хари и Меган", каза тя пред GB News.

Освен това Скофийлд заяви, че желанието на Хари да се върне идва от на множеството му привилегии като член на кралското семейство.

"Той го прави, защото американците не ги посрещнаха по начина, по който първоначално си мислеха, че ще го направят", продължи тя.

"Мисля, че са направили много грешни стъпки през последните няколко години и не живеят живота, който са смятали, че ще имат.

"Не мисля, че "американската мечта" се е сбъднала за тях по начина, по който са се надявали, и принц Хари сега осъзнава, че е бил ценен като член на кралското семейство и това наистина му е дало цел."

 

Станете почитател на Класа