Пияна жена открадна ковчег с труп в Лас Вегас

Пияна жена открадна ковчег с труп в Лас Вегас
  • Публикация: 
  • Дата:  
    07.09.2024
  • Сподели:

Жена беше хваната да краде ковчег с труп от погребален дом в Лас Вегас, съобщи New York Post, цитиран от NOVA. Провинената е заявила, че не си спомня нищо, защото е „изгубила съзнание, след като е изпила шест бири“.

Срещу 47-годишната Патриша Сиера ще бъдат повдигнати обвинения за влизане с взлом, кражба и увреждане на човешки останки във връзка с инцидента от 27 август, който е заснет от охранителна камера.

Човек се е обадил на полицията в Лас Вегас около 3 ч. сутринта, за да съобщи за тяло, лежащо с лицето на долу пред погребалния дом Affordable Cremation & Burial Service. Ковчегът е бил изоставен на близкия тротоар.

Скоро след това полицията проверява записите от охранителните камери, на които се вижда как жена, по-късно идентифицирана като Патриша Сиера, влиза в сградата като чупи предния прозорец и през него успява да отключи входната врата. Тя се придвижва към стаята за наблюдение и влачи ковчега през входната врата, многократно влизайки и излизайки от погребалното бюро, преди да си тръгне.

Полицията арестува Сиера два дни по-късно. При разговора си със служителите жената заявила, че „не се е опитвала да бъде злонамерена и се извинява“ за инцидента, обвинявайки за него проблема със злоупотребата с наркотици, който я кара често да „изпада в безсъзнание“. По-късно детективът, който разпитва Сиера, ѝ показа запис от охранителните камери на грабежа, който тя твърди, че не си спомня да е извършила. Тя казала на полицията, че е „загубила съзнание от изпиването на шест бири“.

Съдията определи гаранция от 11 000 долара, обвинената все още е в ареста. „Продължава разследването, така че не можем да коментираме. Едно лице е било арестувано след опит за кражба с взлом в нашия обект“, заяви представител на погребалния дом в Лас Вегас.

Станете почитател на Класа