Когато той иска секс всеки ден, а на нея й стига веднъж в месеца

Когато той иска секс всеки ден, а на нея й стига веднъж в месеца
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.08.2024
  • Сподели:

Секс коучът Рич Юзуяк даде съвет на жена, омъжена за мъж, чието либидо е твърде високо за нея. Писмото от читател и необичайният отговор на специалиста публикува Slate.

Според автора на писмото тя е омъжена от 27 години. Преди това интимният ѝ живот със съпруга ѝ бил великолепен, жената преживявала оргазъм няколко пъти на нощ. Наскоро обаче тя преминала през менопауза и спряла да получава оргазми. „Той има много високо либидо. Бих се радвала да правя секс веднъж месечно, но той би искал да е всеки ден“, казва тя.

Сега съпругата се чувства виновна, че не може да прави секс по-често, избягва докосването в леглото, за да не провокира полов акт, тъй като мъжът възприема всеки допир като покана за интимност. Медитацията, лекарствата против тревожност, витамините и добавките, хормоналната терапия и романтичните срещи не помогнали на жената. В същото време тя лесно постигала "освобождаване" сама. „Знам, че го обичам и той ме обича, започвам да се притеснявам, че ще си тръгне, когато най-малкото ни дете се изнесе“, тревожи се тя.

В отговор Юзвяк я посъветва на първо място да обсъди състоянието си със съпруга си и заедно да стигнат до решение, което да отговаря и на двамата: може би съпрузите могат да се споразумеят за отворен брак с ясни граници. Освен това той препоръча да се споразумеят за правилата за секс.

В допълнение, треньорът по секс предложи на съпрузите да обмислят съвместната мастурбация като начин за поддържане на сексуална връзка, без да се налага да стигат до реален секс.

Станете почитател на Класа