Всичко й се видя и долу, и горе: Гаджето на Кание Уест тръгна гола по улиците

Всичко й се видя и долу, и горе: Гаджето на Кание Уест тръгна гола по улиците
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.08.2024
  • Сподели:

Кание продължава невероятните си експерименти със стила на жена си. Бианка се омъжи за противоречивия рапър преди повече от година. Оттогава всяка нейна поява на публично място предизвиква противоречиви емоции сред околните.

 

 

Някои смятат, че Кание и Бианка са новатори, които вече знаят как ще изглежда модата на бъдещето, докато други са сигурни, че рапърът просто се подиграва на жена си. Но никой не остава безразличен към тоалетите на тази красавица.

В същото време преди две години Бианка дори не можеше да си представи, че стилът й ще бъде последван от милиони по света.

Тогава тя работеше като дизайнер в компанията на Уест. Още от първите си дни в офиса Бианка била влюбена в шефа си. Тя дори не е предполагала, че между тях може да се получи нещо сериозно.

Световноизвестният музикант винаги излизаше само с много популярни момичета, а тогава Бианка изобщо не беше такава.

Кание обаче неочаквано насочи вниманието си към влюбената си подчинена. Той й писа в социалната мрежа и я покани на среща. От този момент те никога повече не са били разделени. Тогава Кание реши: той самият ще направи Бианка суперзвезда. В крайна сметка той, както никой друг, знае какво носи максимална популярност.

Сякаш след това гардеробът на Чинсори започна да се състои само от чорапогащници и прозрачни горнища.

 

 

 
 

Сега Бианка очевидно е свикнала с вниманието на другите. Преди това тя се опита да скрие лицето си зад шапка или просто да сведе очи. Но сега тя най-накрая се чувства удобно в такива тоалети.

Станете почитател на Класа