Тази гореща водеща ли ще седне на стола на Деси Стоянова?!

Тази гореща водеща ли ще седне на стола на Деси Стоянова?!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.08.2024
  • Сподели:

Тръгнаха слухове кой ще заеме овакантеното място на Деси Стоянова като водеща в „Тази сутрин“. Подборът ще е много преценен, за да не пада рейтинга на предаването, което се случи и с напускането на Сашо Кадиев.

 

Заместникът му Петър Дочев така и не успя да привлече внимание към себе си и да стане интересен на публиката. Деси бе тази, която удържаше зрителското внимание.

В пространството се спряга името на една позабравена водеща Венета Райкова. Според нейни фенове тя е единствената, която може да бъде конкуренция на Гала, пише vihrogon.bg.

Дали ще успеят да привлекат успешната писателка, която се изпокри от хорското внимание не е ясно, но мненията на хората за нея се оказаха в двете крайности.

"Супер ще е! Интересна, забавна, автор на 8 интересни книги, добър избор!", "Рейтинга ще покаже! Първенци сме по оплюване на хората! Стига злоба…когато е водила предавания Венета, рейтинга винаги е бил висок".

 

 

 

"Венета Райкова е професионалист и ще се справи с всяко предаване, ако тя пожелае", "Най-после ще гледам професионалист! Ще го гледам всеки ден, за разлика до сега", "И двете са добри водещи, но едната има по сериозно поведение, а при другата ще има жълт вкус. За този часови пояс и публика първата беше по-удачен вариант".

Изказаха се и тези, които са против Венета без дори да е ясно дали точно тя ще седне в стола на Деси Стоянова.

 

"Това ще е най-големият провал на това хубаво и гледаемо предаване с неповторимата Деси, заместена с Венета. Явно някой слабомислещ измисли тази размяна, която няма да е сполучлива", Гала не се гледа, а сега и това няма да се гледа", Все повече потъва БТВ, сутрин събота и неделя пуснаха репортери да водят, дори написано пак куцат. Сега пак недоглеждане", "Едни и същи хора във властта години наред, едни и същи и по телевизиите, има толкова млади хора…", са само малка част от коментарите.

Станете почитател на Класа