Селин Дион с първи коментар след завръщането си на сцената на Олимпийските игри

Селин Дион с първи коментар след завръщането си на сцената на Олимпийските игри
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.07.2024
  • Сподели:

С впечатляваща церемония в Париж бяха открити XXXIII Летни олимпийски игри. Шоуто продължи близо четири часа, предлагайки много красиви и изненадващи моменти. Разбира се, представлението не мина и без противоречиви сегменти, като пресъздаването на Тайната вечеря от драг кралици.

Кулминацията на спектакъла за меломаните беше грандиозното завръщане на музикалната суперзвезда Селин Дион, която се качи на голямата сцена след като бе диагностицирана с тежко неврологично заболяване. Голямата звезда изпя "Химнът на любовта" на легендата Едит Пиаф от една от терасите на Айфеловата кула и просълзи феновете си.

„За мен е чест да участвам тази вечер, за церемонията по откриването на Париж 2024 г., и съм изпълнена с радост да се върна в един от любимите си градове! Най-вече съм толкова щастлива да празнувам тези невероятни спортисти с всичките им истории за саможертва и решителност, болка и постоянство. Всички вие бяхте толкова фокусирани върху мечтата си и независимо дали ще вземете медал или не, надявам се, че това, че сте тук, означава, че тя се е сбъднала за вас! Всички вие трябва да сте толкова горди, знаем колко усилено сте работили, за да бъдете най-добрият от най-добрите. Останете концентрирани, продължавайте, сърцето ми е с вас”, написа певицата във своя Facebook профил след края на церемонията.

Припомняме, че мегазвездата разкри през есента на 2022 г., че страда от рядка неврологична болест - синдром на скования човек. Неотдавна тя сподели, че преодоляването на това автоимунно заболяване е едно от най-трудните преживявания в живота ѝ. Последният концерт на Селин Дион беше в САЩ, през март 2020 г., припомня Нова телевизия.

 

 

 

Станете почитател на Класа