Внимавайте с тези зодии, защото най-вероятно ще ви предадат

Внимавайте с тези зодии, защото най-вероятно ще ви предадат
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.07.2024
  • Сподели:

Има някои зодии, на които наистина не може да разчитате много. Те дават напразни обещания, подвеждат ви, не държат на думата си, не обръщат внимание на отношенията, а мислят основно за себе си. Когато се налага, биха ви предали. Не са сред най-сериозните, отговорните и предани хора. Вижте кои са те, според "Astrotalk".

 

 

Близнаци

Не е изненада, че са в списъка. Те са известни с това, че имат 2 лица, тоест могат да са двулични. Имат слава и на манипулатори. Близнаците могат да са едни в една ситуация и съвсем други хора в друга. Самите те понякога не разбират себе си, имат вътрешни противоречия. Могат да са чаровни, да ви омаят с остроумието си и компанията си, но и са доста безгрижни, не държат на думата си, постоянно искат промяна и разнообразие. Ще изчезнат от живота ви, без изобщо дори да ви дадат обяснение, въпреки че преди това са ви ухажвали и са се държали прекрасно. Те са адаптивни, често сменят мнения и настроения, не могат да стоят дълго на едно място. Не са лоялни и отдадени, търсят тръпка и вълнение, така предават, пише teenproblem.bg

Стрелец

Имат качества, подобни на тези на Близнаците. Те са познати като свободни души, търсещи приключения, винаги в движение, винаги искащи нещо ново и вълнение. Затова рядко може да разчитате на Стрелците. Те поставят собствените си желания и прищевки пред задачите си, отдадеността, обещанията. Безгрижни са, забравят какво са обещали, не поемат отговорност. Живеят за мига, ден за ден и така често предават близки и приятели. Не могат да понасят да бъдат ограничавани, затова не създават стабилни любовни връзки. Ценят независимостта си, искат да се забавляват и не обръщат много внимание на чувствата на околните.

Лъв

Те са щедри зодии, обаятелни, чаровни, магнетични. Истински лидери са и завладяват всички с присъствието си. Уверени са, помагат, изтънчени са, винаги победители. Но зад тази увереност, всъщност се крие един сложен вътрешен свят. Лъвовете копнеят да са обожавани, хората да им се възхищават, да получават похвали и признания. Искат да постигнат желанията си на всяка цена, да блеснат на всяка цена, да получат награди и признания на всяка цена - така често предават близките си, принципите си и т.н. Егото ги води, ако се чувстват заплашени, ще ви предадат, дори да не го очаквате. Гордостта за тях е на първо място.

Станете почитател на Класа