Класация на най-нечестните и измамни зодии

Класация на най-нечестните и измамни зодии
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Уви, всички понякога прибягваме до лъжи – такава е човешката природа! Понякога лъжем другите, за да направим правилното впечатление, да спечелим нечие доверие, както и да получим друга изгода. Понякога прибягваме до така наречените „бели лъжи“, за да успокоим и насърчим хората или за да не ги нараним или обидим. Нека да разгледаме класацията на зодиакалните знаци - от най-напредналите лъжци до напълно честните личности.

Лъжец №1 Близнаци

Близнаците са супер лъжците на целия зодиак. Те ще лъжат приятели, колеги, роднини и дори себе си. Причината за склонността на този знак към лъжа се крие в неговата двуличие. Близнаците са свикнали да показват на хората и двете си лица – това, което всички харесват (неискреното) и истинското си лице. Самите те често се объркват къде е истината и къде лъжата.

Лъжец №2 Везни

Везните винаги се опитват да угодят на всички. Те правят всичко възможно - слушат внимателно своя събеседник и се опитват да станат негов незаменим спътник. В най-лошия случай Везните безсрамно ще лъжат, защото са сигурни, че това е идеалният начин да контролират ситуацията. Те ще ви кажат това, което искате да чуете, за да ви привлекат на своя страна.

Лъжец №3 Риби

Рибите много лесно ще излъжат, за да пощадят чувствата на другите хора. На тях им се струва, че това е най-правилното решение в ситуация, в която истината може морално и емоционално да травмира някого и да го разстрои. Въпреки това полезността на тази лъжа е силно съмнителна. Скоро околните започват да разбират, че Рибите постоянно мамят, което означава, че не може да им се има доверие.

Лъжец №4 Скорпион

Скорпионът е типичен лицемер. Той настоява всички да са максимално честни с него и да не крият нищо, но самият той непрекъснато прави точно обратното. Няма да можете да определите степента на честността му – много е вероятно той да ви лъже, за да ви манипулира за собствени цели.

Лъжец №5 Водолей

Той се стреми да бъде голям приятел, така че ще предпочете да казва само това, което околните искат да чуят. Водолеят лесно ще излъже, когато не иска връзката да се влоши и се опитва да избегне разногласия. Ето защо този знак се опитва да смекчи горчивата истина, доколкото е възможно, или дори да я изопачи напълно.

Лъжец №6 Телец

Хората често лъжат, за да щадят чувствата на другите, но Телецът лъже, за да щади собствените си чувства. Той не се нуждае от причина за това! Толкова е удобно и полезно за него! Когато този знак лъже безсрамно, той иска да изглежда по-уверен и успешен, а също така да направи най-благоприятното впечатление на правилните хора.

Лъжец №7 Козирог

Той е честен, но само когато има нужда. Ако Козирогът се отнася добре с вас, най-вероятно той няма да ви излъже. Но … внимавайте, защото може да бъде много манипулативен. Тази зодия обича близките си, но също така обича да контролира всичко и за да направи това трябва да украсява фактите и да преувеличава или омаловажава събитията.

Лъжец №8 Дева

Що се отнася до честността, Девата е една от много противоречивите зодии - 50/50. Или ще ви каже твърде много, че ще се почувствате неудобно от нейната откровеност, или ще е абсолютно затворена, дори и с най-близките си. Девата не е фен на лъжите, но умее да намира креативни начини да скрие истината.

Лъжец №9 Рак

Според Рака, когато обичаш и цениш един човек, трябва да си искрен и открит. Всяка лъжа разрушава приятелства или връзки - ето защо предпочита истината. Може да не получите това, което очаквате да ви каже, но ще ви бъде полезно. Ако Ракът не иска да каже истината, той предпочита да мълчи и да се преструва, че нищо не знае.

Лъжец №10 Лъв

Лъвът копнее да бъде идеалният приятел, към когото хората ще се обърнат за съвет. И единственият начин да е такъв приятел е да бъде честен и откровен с обкръжението си. Разбира се, доколкото е възможно. Бъдете сигурни, че няма да чуете лъжи от Лъва, защото той почти никога не прибягва до тях.

Лъжец №11 Овен

Овенът е една от най-честните зодии, която не крие нищо от никого. Това може да звучи твърде директно и дори нетактично, но Овенът ще предпочете да ви каже истината (колкото и неприятна и шокираща да е тя). Хората дори биха искали той да бъде по-малко откровен с тях.

Лъжец №12 Стрелец

Стрелецът е кристално честен и едва ли някога ще го хванете в лъжа. Това е страхотен приятел, който няма да избяга от темата на разговор или да премълчи нещо. Стрелецът е отворена книга. Той е сигурен, че този свят е толкова затънал в лъжи, че се чувства длъжен да е източник на честност. Хората обаче не винаги оценяват бруталната му искреност, която често е дори разтърсваща.

 
 

Станете почитател на Класа