Какво най-много привлича мъжете в една жена?

Какво най-много привлича мъжете в една жена?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Въпреки общоприетото мнение, любовта и привличането не е като роман, а по-скоро като психологически дневник. Всеки може да се съгласи, че различните черти привличат различни хора. За щастие, има проучвания, които показват какво противоположният пол намира за привлекателно в потенциалните партньори. И се оказва, че всичко е толкова объркано в мозъка на мъжа, че той не осъзнава какво търси - докато не го намери.

Стандартите за красота непрекъснато се променят, но възприемането на това какво е привлекателно се корени в биологията. Ето какво казва науката, която работи зад кулисите, когато стрелата на Купидон удари сърцето.

Зрителен контакт

Има ли нещо по-приятно от това да гледаш синеоко момиче? Повечето мъже мислят така. Въпреки това, жени с кафяви очи, не се отчайвайте.

Забравете, че очите са огледалото на душата, тъй като те са вратата за задържане на вниманието на любимия ви. По принцип, когато сте привлечени от някого, зениците ви стават по-големи и в очите ви има блясък. Следователно, мъжете са привлечени от блестящия поглед на инстинктивно ниво.

Заключение: Никога не пропускайте възможност да се съсредоточите върху приятни неща.

Устни

Пълните и меки устни са най-съблазнителната физическа характеристика на една жена. Установено е, че розовото и червеното червило задържат погледите на противоположния пол за дълго време. Това е класика и работи.

Усмивка

Не е изненадващо, че искрената усмивка е привлекателна. Белите, прави зъби са един от подсъзнателните сигнали за добро здраве и плодовитост. Еволюцията умело е вградила това в нашето ДНК, за да ни помогне да оцелеем.

Глас

Мъжете оценяват тънкия, нежен глас като по-съблазнителен, но само до определен момент. Когато стане твърде висок, привлекателността бързо намаля. Стигаме до извода, че женската реч трябва да е леко приглушена. Кадифеният глас и нежната реч предполагат подчинение и правят конфронтацията малко вероятна.

Коса

Анкетираните мъже признават, че косата е първото нещо, което забелязват в една жена! Това е интересно, защото 71% от жените смятат, че потенциалните партньори дори не забелязват косите им. Мъжете на подсъзнателно ниво ги възприемат като индикатор за здраве. Здравите жени имат блестяща и добре поддържана коса. Това еволюционно предимство продължава и днес.

Повечето мъже се отвращават от вида на косата, която има твърде много продукти (спрей, пяна, масла) или е боядисана в неестествени цветове.

Крака

Мъжете предпочитат специално съотношение между ханша и талията. Освен това, походката е важна, а люлеещите се бедра при ходене очароват мъжете.

Когато разговорът стигне до краката, всичко е въпрос на дължина. Мъжете предпочитат дългокраки дами, което обяснява популярността на високите токчета.

Това показва не само отлично здраве, но и добро хранене в детството. Установено е, че за няколко века височината на хората се е увеличила с няколко десетки сантиметра и учените свързват този факт с подобряване на храненето на населението.

Привлекателността не е само във външния вид, така че не си мислете, че сте спечелили от генетичната лотария. Има много нефизически аспекти на хармоничния образ, които ще ви направят по-привлекателни.

Ето как да привлечете сродната си душа.

Носете червено

Жените в червено са признати за по-съблазнителни и апетитни.

Мъжете посочват, че предпочитат да излизат с жена, облечена в червена рокля и дори биха похарчили повече пари за нея. Червеният цвят се подразбира като конкурентно предимство пред другите и следователно прави обекта по-желан за притежаване.

Езикът на тялото

Мъжете намират едно просто нещо за изненадващо привлекателно. Всеки може да направи това - обърнете се в правилната посока, спуснете главата си толкова много, че погледът ви да отиде леко нагоре. Действието подчертава разликите в ръста и утвърдените представи за мъжественост и женственост.

Изчервяването сигнализира за смущение и очевидно привлича вниманието на противоположния пол. Ако си тръгвате, но планирате да общувате по-нататък, не забравяйте да се изчервите малко, преди да си тръгнете.

Увереността е ключът

Уверените хора изпращат по-силни вибрации на интерес. Дори и да не сте най-темпераментният човек, ако сте щастливи с това, което сте, ще създадете по-добро впечатление от жена с ниско самочувствие. Изпращайте повече сигнали, просто не го правете с чувство на отчаяние и ще получите внимание в замяна.

Интелигентност

Според актуални изследвания, мъжете са привлечени от умни жени. Ерудираност, ловкост и интелигентност са най-желаните качества. Демонстрирайте интелигентността си - открито и гордо!

Станете почитател на Класа