Пенисът на мъж пострада тежко по време на секс, ето какво стана после

Пенисът на мъж пострада тежко по време на секс, ето какво стана после
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Мъж от Обединеното кралство нарани пениса си по време на секс и забеляза проблеми с ерекцията и формата му, пише Daily Mail.

Британец на име Ричард случайно докосва бедрото на партньора си с гениталиите си по време на секс. Веднага разбира, че нещо не е наред, защото започнал да изпитва силна болка. След това Ричард започнал да има проблеми с ерекцията и пенисът му сякаш се „свил“ - станал по-малък. Малко след това мъжът е диагностициран с болестта на Пейрони.

Болестта на Пейрони е състояние, при което се образуват фиброзни плаки върху увредените участъци на пениса, ограничавайки физиологичното разтягане на tunica albuginea на органа. Поради това пенисът може да изглежда извит и намален по размер, когато е еректирал. Понякога просто получаването на ерекция може да стане болезнено и проблематично. Болестта на Пейрони не засяга процеса на уриниране и еякулация, но значително усложнява половия акт и за двамата участници.

 

Пенисът на мъж пострада тежко по време на секс и ето какво се случи 18+

 

Лекари казват на Ричард, че пенисът му може да се върне към нормалното, след като нараняването заздравее. С течение на времето обаче ситуацията само се влошила. В резултат на това мъжът започнал да избягва интимността с жените.

„Страхът от провал те изяжда отвътре“, призна той.

Според лекарите единственото, което можело да му помогне, била виаграта, която не искал да приема.

 

Ричард се върнал към лечението едва години по-късно, когато имал нов постоянен партньор. Отишъл в частна клиника, където му предписали терапия с ултразвукови вълни за омекотяване на фиброзата и плазмени инжекции. Тези мерки помогнали и 20 години след нараняването британецът възвърнал нормалната си ерекция.

Станете почитател на Класа