Тайно послание носи роклята на Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън

Тайно послание носи роклята на Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.07.2024
  • Сподели:

Появата на Кейт Мидълтън на Уимбълдън донесе облекчение на милионите ѝ фенове във Великобритания и по света - до последния момент не беше ясно дали принцесата ще може да присъства на финала на тенис турнира, за да връчи трофеите на двамата финалисти.

42-годишната Кейт не само се дойде, но и изглеждаше зашеметяващо в наситено лилава рокля на лондонския бранд Safiyaa. Обувки в неутрален цвят на нисък ток и златни бижута допълваха елегантната ѝ визия.Оказва се, че цветът на дрехата съвсем не е избран случайно. От една страна той е свързан с цветовете на All England Lawn Tennis and Croquet Club - организаторите на Уимбълдън. Кейт е патрон на организацията и именно това символизира брошката ѝ в тъмно зелено и лилаво, която винаги носи на турнира.

 

Роклята на Кейт Мидълтън с тайно послание?

Лилавото обаче е и цветът, който показва солидарност към всички, които се борят с онкологични заболявания. Силиконова гривна в лилаво носят хората, които страдат от различни форми на рак.

През март тази година Кейт Мидълтън обяви, че страда от рак, който е бил диагностициран покрай рутинна операция в коремната област. Принцесата на Уелс не уточни какъв точно вид е заболяването ѝ, но в момента преминава курс на превантивна химиотерапия, предава lifestyle.bg.

Станете почитател на Класа