Излезе официалният ТРЕЙЛЪР на "Домът на дракона" 2

Излезе официалният ТРЕЙЛЪР на "Домът на дракона" 2
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.05.2024
  • Сподели:

HBO показа официалния трейлър на дългоочаквания втори сезон на фентъзи драмата на Джордж Р. Р. Мартин - "Домът на дракона".

Премиерата на продължението на предисторията на "Игра на тронове" ще се състои след месец, на 17-ти юни, а действието ще се развива в осем епизода.

 

Излезе официалният ТРЕЙЛЪР на "Домът на дракона" 2 - 2

 

 

Новият сезон на "Домът на дракона" ще продължи да разказва за гражданската война в дома Таргариен и е базиран на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин. Действието продължава от повратния момент, в който Ренира разбира за смъртта на сина си и истинският танц на дракони започва.

Във втория сезон отново ще видим на екран актьорите от първата част на поредицата - Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкъл, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните завръщащи се актьори са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Сред новите за сериали лица са: Гуейн Хайтауър, Саймън Ръсел Бийл в ролята на сър Саймън Стронг, Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф, Том Тейлър в ролята на лорд Креган Старк и Винсънт Реган в ролята на сър Рикард Торн.

 

 
Излезе официалният ТРЕЙЛЪР на "Домът на дракона" 2 - 3
 
 
 
Излезе официалният ТРЕЙЛЪР на "Домът на дракона" 2 - 4
 
 
 
 

Станете почитател на Класа