В Казанлък избраха новата Царица Роза

В Казанлък избраха новата Царица Роза
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.05.2024
  • Сподели:

Неделина Неделчева е 56-ата Царица Роза на Казанлък. Абитуриентките, заели първите три места бяха избрани измежду повече от 20 претендентки за короната, предаде dariknews.bg.

Изненада за публиката и за победителката тази година е, че тя получава правото на участие в конкурса за красота „Мис България“. Победителката ще получи още традиционното пътуване до Япония, както и участие в годишната среща на Индийската асоциация за етерични масла в Ню Делхи и пътуване до Дубай, осигурено от един от спонсорите на конкурса. През предстоящата година тя ще бъде посланик на Казанлък на изложения и борси по целия свят.

Тази година председател беше бригаден генерал Маргарит Михайлов, командир на 61 Стрямска механизирана бригада. Членове на журито председателят на Районния съд в Казанлък съдия Михаил Михайлов, началникът на местното Районно управление гл. инспектор Андреан Аврамов, началникът на Районната служба по пожарна безопасност и защита на населението гл. инспектор Станимир Тончев, както и притежателят на конкурса „Мис България“ и носител на титлата Супермодел на България през 1993 година Ирина Папазова. По традиция в състава на журито е и посланика на Япония в България, който тази година беше представляван от културното аташе в Посолството на Япония Кенто Мераки.

Източник: dariknews.bg

Станете почитател на Класа