Скандал от ревност в Hell's Kitchen

Скандал от ревност в Hell's Kitchen
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.04.2024
  • Сподели:

Остър конфликт от ревност между Димитър от синия отбор и Нинов от червения отбор разтърси Кухнята на Ада. Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell's Kitchen 6 прехвърчаха искри, които шокираха останалите обитатели на Къщата на Ада.

 

 

Причината беше острата реакция на Димитър, който се ядоса след разговор между футболния запалянко Нинов и Симона, с която готвачът от Дългопол има любовни отношения. Проблемът между двамата мъже все още не е решен, а напрежението ще продължи да ескалира и в следващите дни, пише dariknews.bg.

Александра Гърдева от Златните е новият гост в подкаста на кулинарното предаване "Кухнята след Ада". Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, тя разкри, че в момента има човек до себе си и сподели на какво има вкус най-странната храна, която е яла - хлебарки.

В новия епизод в конфликта между Димитър и Нинов ще се намесят и останалите участници в Кухнята на Ада. Те ще се разделят на лагери, а в центъра на словесната престрелка ще попадне брокерката Симона. Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада по собствено желание?

Радостни новини имаше за звездния отбор, който постигна поредна победа в Кухнята на Ада. Те се изправиха срещу Червените в предизвикателство, в което трябваше да готвят два сложни протеина - щраусово яйце и син рак. Терапевтката Гърдева, интернет звездата Изи, певицата Бони и шоуменът Калки блеснаха на кулинарната сцена и спасиха отбора си от елиминация.

Станете почитател на Класа