Джулиана Гани омаяла Геро с формите си

Джулиана Гани омаяла Геро с формите си
  • Публикация: 
  • Дата:  
    02.04.2024
  • Сподели:

Водещият на „Като две капки вода“ Геро здраво е хлътнал по една от участничките в сезон 12 на шоуто. Герасим Георгиев е запленен от визията на Джулиана Гани и това се вижда с просто око.

 

 

Актьорът винаги е нервен около силиконовата изкусителка, винаги я оглежда и се чувства притеснен. Все признаци, че Геро си пада по Джулката поне визуално, отчитат зрители на шоуто.

Водещият е щастливо женен от години, но и жена му Цвета Гарганова забелязала увлечението му към изкусителната Гани. Вдигнала му няколко скандала, но увлечението на Геро по Джулиана едва ли ще изчезне току-така.

 

На Джулиана Гани не й пука от хорското мнение, ще дялка и носа - Последни  Новини от DNES.BG

 

Мъжете, с които Мис Силикон 2013 е била дотук, подсказват, че Геро не е неин тип. Тя харесва добре сложени, мускулести мъже, но пък откъм пари актьорът ги превъзхожда. Той печели доста както от „Капките“, така и от останалите си театрални и кино проекти.

 

Джулиана Гани се снима гола, показа новото си гадже фитнес инструктор - Труд

 

Герасим Георгиев-Геро е женен от цели 16 години. Той е благодарен на жена си, че се е венчала за него, когато е нямал никакви пари. Това е било по време на снимките на „Горчиво“, на което продуцент беше Къци Вапцаров.

"Звъннах му в момент, когато бях занулил всички пари, Питах го дали може да ми плати напред, защото искам да се оженя. Къци се засмя.“, спомня си Геро.

 

Горещо! Джулиана Гани се пусна чисто гола, омазана в шоколад (СНИМКИ 18+) -  Информационна агенция ПИК

 

Джулиана Гани има два брака зад гърба си и две деца, като второто е от настоящият ѝ партньор Теодор, с когото все още не са женени. Геро има дъщеричка на име Йохана, която е тийнеиджър, пише "Уикенд".

 

Станете почитател на Класа