Майката на Майли Сайръс: Тревата е най-доброто нещо в живота ми

Майката на Майли Сайръс: Тревата е най-доброто нещо в живота ми
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.04.2024
  • Сподели:

Майката на Майли Сайръс - Тиш, заяви категорично, че според нея е щяла да бъде още "по-добър родител", ако е започнала да пуши марихуана, докато децата ѝ са били съвсем малки.

 

 

 

В подкаста ѝ Sorry We're Stoned Тиш дискутира темата за майчинството, като на гости ѝ бе и рапърът Уиз Калифа, който е явен застъпник на марихуаната от години. Рапърът почти винаги възпява тревата и почти не е виждан без цигара.

"Докато децата ми бяха малки не пушех марихуана. Това се промени след като навърших 46 години, но смятам, че щях да бъда по-добър родител, ако бях започнала по-рано", сподели Тиш. "За мен самата щеше да е по-забавно, особено докато им помагам с училищните проекти", допълни тя. По-голямата ѝ дъщеря, Бранди, която е ководеща на подкаста заедно с майка си, пък коментира, че според нея майка ѝ е щяла да бъде и "много по-толерантна".

Тиш обясни, че обикновено пуши по няколко джойнта през деня. "Вземането на решения е много по-лесно сега", сподели тя. "В никакъв случай не казвам, че тревата е за всеки, изобщо не. Но лично за мен тя е най-доброто нещо в живота ми."

Тиш е бивша съпруга на кънтри музиканта Били Рей Сайръс, с когото Майли участва в хитовия сериал на Дисни - "Хана Монтана".

Двамата се събират в началото на 90-те, а през 2022 г. се разделиха, като поеха по различни пътища. Тиш вдигна сватба с актьора Доминик Пърсел, а Били се сгоди за неговата колежка в бранша Firerose, пише dir.bg.

 

Станете почитател на Класа