Наталия Кобилкина получила 5 предложения за брак след развода

Наталия Кобилкина получила 5 предложения за брак след развода
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.04.2024
  • Сподели:

Наталия Кобилкина е получила 5 предложения за брак, след като се разведе с втория си съпруг Такис Дретакис през миналата година.

 

 

Тя обаче не приела нито едно, защото се нуждаела от повече време за себе си.

"Последната година е може би една от най-различните, защото имам време за себе си. Уча се да живея. Сега съм в период на себеизучаване, не искам никого да следвам, искам да разбера какво искам аз да правя. Мога да бъда мързелива, това беше дума, забранена за мен", сподели тя.

Рускинята запълва времето си с четенето на романи през нощта, вместо да практикува уменията си. Последното предложение за брак получила само преди дни.

Кобилкина била буквално бомбардирана от предложения през целия си живот. Първият ѝ мъж, който е българин и който обяви, че тя е страшно дърво в леглото, я помолил да му стане жена още след първата нощ заедно. Така се случило и с гърка, уверява оправната рускиня.

Сега най-напорист сред нейните ухажори е богат ерген, който само чакал Кобилкина да се разведе, за да я има за себе си. Тъй като бил успял бизнесмен, не можел да си представи, че съпругата му ще работи и ще обикаля света, правейки секссеминари. Искал я само за себе си и настоявал тя да се върти около печката, вместо да общува със своите почитателки. Затова и между двамата нещата не се получили, пише Hotnews.bg.

 

Станете почитател на Класа