Милионер ли е Ергенът Алек Младенов?

Милионер ли е Ергенът Алек Младенов?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.04.2024
  • Сподели:

Още преди старта на любовното риалити изтече информация, според която 28-годишният възпитаник на столичната френска гимназия е бизнесмен със солиден размах, чиято банкова сметка надхвърля седемцифрена сума. Според запознати тази информация не е близка до реалността. Младият мъж, за чието сърце се борят 26 дами, наистина е богат, но не чак толкова, колкото си представят кандидат-булките в шоуто.

 Алек води интересен, но не разточителен начин на живот и не прекарва дните си в луксозна резиденция, обзаведена по последен писък на модата. Той пътува много по света, но това не значи, че е милионер, казват източниците, пише "Минаха години".

По думите им Ергенът-З обитава непретенциозно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предишни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата.

"Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная", е заявката, която прави Алек в рекламния клип преди шоуто. Ергенът-3 категорично заявява, че преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. След старта на предаването, Алек нито веднъж не споменава пред момите какъв стандарт на живот би подсигурил на избраницата си. Никога не направи и намек какъв точно е бизнесът на семейството му. Акцент при индивидуалните му срещи с момичетата са елементарни разговори на почти битово ниво, без задълбочаване по сериозни теми от каквото и да било естество.

Излъчените епизоди разкриват увлеченията на младия мъж по високите скорости и силните усещания. За да ги практикува човек обаче, не е задължително да бъде милионер, каквото внушение беше направено за финансовия статус на Ергена-З. Твърди се, че милионите му са просто мит, част от стратегията на шоуто, за да се направи по-голям сеир, когато истината лъсне. Почитателите на предаването сами се убедиха, че не всички момичета обаче са влезли във формата, за да намерят истинската любов.

Някои от тях даже признаха, че по-важна им е популярността, която ще получат от телевизионния екран и ще капитализират в бъдещи бизнес проекти. От случайно изпуснати реплики между кандидатките за слава става ясно, че значителна част от тях планират да печелят от реклами в интернет. Други пък се записали в шоуто, за да прекарат една хубавва ваканция в луксозното имение на гръцкия остров Родос, където бе сниман третият сезон на шоуто.

Първият явен пример за манипулация на Ергена бе тайното участие на сестрите Памела и Габриела, които планират да отворят салон за красота след предаването. Алек обаче позорно изгони накуп двете да си ходят у дома, след като разбра за роднинската им връзка. Той изпадна в ступор от факта, че по-малката сестра - плувкинята Габриела, дори е обвързана с мъж, който я чака в реалния живот.

Разкритието за мръсния план на сестрите направи една от най-нашумелите участнички - Виктория Асенова. Тя самата пък отнесе сериозен удар след предаването. Оказа се, че футболната мениджърка е загубила работата си в маркетинг отдела на Българския футболен съюз.

Станете почитател на Класа