Яна Маринова взриви мрежата с ВИДЕО, никой не очакваше това

Яна Маринова взриви мрежата с ВИДЕО, никой не очакваше това
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

Любимата и обичана българска актриса Яна Маринова изрази своята гражданска позиция по наболели в ежедневието ни проблеми, като представи за пример видео със своя вече пораснал син Никола, който преподава на деца в Гана.Щастлива съм, защото имам много да уча от него. Никола живееше и учеше от 14-годишен в пансион, сам в Германия.

Ние (родителите му) живеехме в България. Когато синът ми споделяше за училището си, винаги ми е правило най-силно впечатление, че дисциплината е желязна, а някои от учителите, които той най-много харесваше бяха на по двайсетина години, с умения, знания, хъс и увлекателни истории за разказване.

И ако ученик им говори неуважително - наказва се с предупреждения, които при неспазване водят до изключване“, посочва Яна.

Тя допълва, че тази дисциплина в тамошните училища не означава да не можеш да спориш с учителите си по предмета или морален казус, но само с издържани аргументи и поведение.

По думите за употреба на наркотици учениците биват изгонени без никакво предупреждение. За употреба на алкохол и и неподобаващо поведение - съответните наказания, водещи до повтаряне на годината.

„И всичко това в демокрация, не в комунизъм“, допълва тя.

В заключение актрисата споделя, че мечтае същото да се случи масово и в България.

„Не виждам смисъл да посочвам проблемите. Всички ги знаем“, казва още Яна Маринова.

 

Станете почитател на Класа