Дарина Павлова си намери ухажор на бала във Венеция

Дарина Павлова си намери ухажор на бала във Венеция
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

Бизнесдамата Дарина Павлова показа нов ухажор, който бе неин партньор на бала на дождовете на венецианския карнавал.

 

 

 

Дож на Венеция е титла на изборния държавен глава там в продължение на повече от десет века. Нашата красавица участва във всяка от вечерите на бала, който продължава до 13 февруари и е съпътстван със стотици събития в чест на прочутия венецианец Марко Поло.

С пищна златиста рокля, бели пера, много грим и бижута Дарина се снима със симпатичния мъж на средна възраст, който също бе облечен в костюм на дож от 1032 година. През цялото време на бала господинът не изпускаше от очи Мадам Мулти, като с тях на дълга маса имаше още десетки двойки, също облечени в костюми и маски.Дарина всяка година е на венецианския карнавал и винаги си купува рокли, маски и шапки за спомен от града. В нейната компания и тази година е бившият ѝ секретар Сандро Рубини, но той не е мъжът, който я придружава през всичките дни на събитието.

Карнавалът бе "разпръснат" и тази година из целия град, но също и из островите около Венеция, из централните площади, по улиците и в местните театри.

Голямо впечатление на Мис Казанлък Дарина Павлова направи театрална постановка с талантливите актьори, които се превъплътиха в образа на Марко Поло: Танкреди Блу Сила и Гаетано Руоко Гуаданьо. Освен тях в спектакъла участваха и танцьори от трупа за източни танци.

Тъй като по време на периода на венецианския карнавал настъпи китайската нова година, до вторник събитията продължават с шествия под наслова "Магията на Китай".

В Италия Дарина Павлова официално е сама, но десетките приятели, с които се снима в компания, показват, че Мадам Мулти не скучае.

Малко след като приключи фестивала във Венеция, Мадам Мулти ще гостува на Венцислава Павлова, първата дъщеря на покойния Илия Павлов в Дубай по повод поредния рожден ден на внучката си. Алба Микнас става на 7 години в края на март и семейството отново ще се събере за ЧРД, пише "България Днес".

Станете почитател на Класа