Бившата на Кание Уест се появи само по панделка на модно събитие

Бившата на Кание Уест се появи само по панделка на модно събитие
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

В Ню Йорк се проведе шоу на новата колекция на Willy Chavarria. Неговата главна звезда беше Джулия Фокс, която дойде на шоуто в интригуваща бяла визия - не по-малко смела от тази, с която наскоро се появи на събитие на аукционна къща Sotheby's.

 

 

Този път актрисата бе топлес, като около тялото бе увита голяма панделка, бяло просторно наметало с дълъг шлейф, от които надничаше бюстът ѝ, и бяла сатенена шапка с широка периферия. Визията беше завършена с бели остри ботуши и бяла чанта във формата на сърце, пише Марица.

Джулия Фокс се превърна в икона на екстравагантните изяви след краткия си роман с Кание Уест. Може би това е причината, поради която интернет потребителите продължават да я сравняват с новата съпруга на рапъра Бианка Ченсори.

 

0yyhyf

 

Трябва да се отбележи, че докато бяха заедно с Кание, двете жени започнаха да се появяват все по-често на публични събития в опасно оскъдни тоалети. Засега Бианка води в негласната надпревара по голота: наскоро тя излезе чисто гола на разходка с прозрачен шлифер, без дори да носи бельо под него. Родителите на момичето бият тревога. Те се опасяват, че Кание е "хвърлил в капан" дъщеря им, която не може да се измъкне от него.

Станете почитател на Класа