Люси Дяковска се върна в България и разтърси с голяма лична драма

Люси Дяковска се върна в България и разтърси с голяма лична драма
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

"Има смисъл да сме добри", това каза певицата Люси Дяковска, която се завърна на родна земя след победа в най-гледаното шоу в Германия – "Аз съм звезда, измъкнете ме оттук".

 

 

Певицата от No Angels спечели наградата от 100 000 евро в съревнование с 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Люси се завърна на родна земя заедно с екип на немската телевизия RTL, които подготвят документален филм за нея.

И заяви пред bTV, че всички я поздравяват сякаш е спечелила олимпиада и е много щастлива, че е успяла да се пребори с всички предизвикателства във формата.

 

https://zdrave.to/media/source/202402/1707641550_image_16988463_40_0.jpg

 

"Храненето с животински остатъци, преживяването на редица физически изпитания е било сплотяващо за участниците", разказва още Люси.

Победата на Люси се появи в специален за нея момент. Финалът на шоуто съвпадна с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ.

"Цялото това нещо за мен имаше емоционална стойност, емоционален смисъл и морален. Много беше важно да представя и морала на моето семейство, такъв, какъвто аз го познавам. Тази победа ми показа, че има смисъл да сме добри, да сме прями, да сме смели!", сподели още с много емоция Дяковска.

 

Станете почитател на Класа