Народното събрание: Стикерът на колата на "Мис Силикон" е фалшив

Народното събрание: Стикерът на колата на "Мис Силикон" е фалшив
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

"Стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента." Това съобщиха от Народното събрание по повод стикера върху колата, с която "Мис Силикон" Катрин Йорданова бе хваната да кара кола с превишена скорост.

 

 

"Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", уточняват от парламента. И допълват, че допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи.

 

Народното събрание: Стикерът на колата на "Мис Силикон" е фалшив

 

„Мис Силикон", която в началото на януари публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала "Тракия", провокира последователите си в социалните мрежи с ново видео. На него се вижда, че отново шофира с превишена скорост, този път - в градски условия. Бдителни потребители забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание".

Станете почитател на Класа