Фатмагюл от "Забраненият плод" се съблече, показа голи гърди

Фатмагюл от "Забраненият плод" се съблече, показа голи гърди
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.11.2023
  • Сподели:

Турската звезда Берен Саат се разпищоли в навечерието на 40-ия си юбилей, който ще отбележи в началото на 2024 г.

 

 

Актрисата засне еротична фотосесия за турския „Вог“, на която така е заголила гръд на някои от кадрите, че читателите на журнала несъмнено ще се чудят дали държат в ръцете си модно издание или новия брой на мъжката библия.

От снимките става ясно, че Берен вече е хвърлила патериците, с помощта на които куцукаше, след преживения мистериозен инцидент през юли, в резултат на който гипсираха десния й крак. И макар да е почти на 40 лета, екранната Фатмагюл от „Забраненият плод“ все още не се е сдобила с дете.

 

 

Макар от доста време насам чаровницата да прави опити да зачене с инвитро, и те не се увенчават с успех. В началото на годината тя отново бе засечена със съпруга си Кенан Доулу в клиника за асистирана репродукция. По ирония на съдбата актрисата изигра по същото време ролята на многодетна майка в сериала „Кьосем“, пише "Уикенд".

 

 

 

Берен и певецът Кенан Доулу са заедно от 11 години, а през 2014 г. вдигнаха сватба. Венчавката им се състоя на плаж в Малибу като сред гостите бе забелязан и Къванч Татлъту.

 

Станете почитател на Класа