Конкурсът "Мисис Черно море" с благотворителна кауза

Конкурсът "Мисис Черно море" с благотворителна кауза
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.09.2023
  • Сподели:

Конкурсът „Мисис Черно море” събира средства за детското онкохематологично отделение в УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив. Идеята за създаването му е на модния дизайнер от Бургас Йордан Бъчваров.

 

 

В продължение на 5 години каузата на конкурса ще бъде за набиране на средства за детско онкохематологично отделение на болницата в Пловдив УМБАЛ „Св. Георги”. Със събраните пари ще се купуват медицински консумативи за дечицата в това отделение, които не се поемат от Здравната каса”, обясни организаторът red NOVA.

Отделението има нужда от специални игли за вливките, които се правят. „Те са неболезнени игли. Смятам, че това е една перфектна кауза, защото за една майка най-важното нещо е нейното дете”, коментира още Йордан Бъчваров.

В конкурса участваха 14 омъжени дами. Сред тях бяха и близначките Мария и Даяна Илиеви. „Получихме специална покана за участието в този конкурс. Благотворителната кауза много ни допадна и с удоволствие участвахме”, коментира Даяна Илиева. „Мен ме мотивира това, че е благотворителна каузата - да се съберат средства за онкоболните деца, за болницата и да бъде в услуга, да се чувстват добре. И също така, още един път някаква мечта да разбера, че се чувствам добре и съм красива”, сподели Десислава Тишева.

Станете почитател на Класа