Концерт на Лили Иванова на косъм да се провали заради търговци с менте стоки

Концерт на Лили Иванова на косъм да се провали заради търговци с менте стоки
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.09.2023
  • Сподели:

Търговци са прецакали естрадната прима Лили Иванова, като са пробутали на екипа ѝ батерии менте. За неприятната ситуация се оплака самата тя на концерта си в Кърджали. Звездата бе посрещната от над 4-хилядна публика на "Арена Спартак“, която отвори врати за първи път след повече от 10 години, в които не е функционирала, пише "Телеграф".В кулминацията на рецитала микрофонът на певицата спря, но тя за пореден път показа железния си професионализъм, като това не повлия да си довърши изпълнението, а после се обърна към публиката: "Пълни сме с фалшиви неща в държавата - микрофонът спря, батериите фалшиви, добре че ние тук сме истински“. Любимата ѝ аудитория не я изостави, а стана на крака и пя заедно с Лили, но неочаквано и съвсем спонтанно тя слезе от сцената и прегърна кмета на Кърджали доц. д-р Хасан Азис, който я покани в родопския град. "Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това удоволствие, което изпитах не само аз, но и всички мои колеги на сцената. Ние го правим това с цялото си сърце и удоволствие за вас. Мога да ви обещая, а аз като обещая, знам, че обещавам. Винаги когато ни поканите, за следващата година и когато желаете, ние ще се отзовем на тази любезна покана“, заяви Лили.

Тя излезе и на бис, а след това получи подарък от името на седемте кметове от региона - картина с нейния лик, връчена ѝ от доц. д-р Азис. А присъствието на осеммесечната Нехир бе показателно, че има непреходни изпълнители, за чието творчество няма възраст.

Сред изпълненията прозвучаха както добре известни и емблематични парчета като "Панаири“ и "Камино“, така и по-нови. На сцената на "Арена Спартак“ с Лили Иванова излязоха и музикантите, на които тя има вяра от години - от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.

Станете почитател на Класа