Венета от „Ергенът“ лъсна полугола

Венета от „Ергенът“ лъсна полугола
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    04.05.2022
  • Сподели:

Венета, която нашумя покрай участието си в риалитито „Ергенът“, всъщност вече е позната от малкия екран.

 

Никой обаче не се е досетил за това, защото при предната си изява дупничанката няма абсолютно нищо общо с визията си в момента.

 

Венета е част от риалити сериала „София ден и нощ“, а там играе полугола. Естествено, тя не бяга много далече от образа си и вдига страшен скандал и патаклама, с които всеки може да остане с отворена уста.

 

 

В епизода, в който тя взима участие, красавицата влиза в кожата на ревнива приятелка, която след недоразумение вдига скандал на половинката си и го заплашва с раздяла.

 

 

Плеядата й в крайна сметка се оказва неоснователна, но гаджето й бърза да си събере крушите от апартамента им и оставя Венета да крещи по него, пълна с надежда, че той ще се върне и двамата заедно ще изгладят недоразумението.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202205/950/1651564771_2112732649.jpg?_=1651564851

 

В "Ергенът" Венета бе една от най-колоритните участнички и въпреки че не стоя дълго в предаването, тя направи силно впечатление и натрупа голяма фенска маса. Тя не се пребори за сърцето на Виктор, но показа, че под повърхността си крие много рани и тежко детство, които са я съградили като човек.

 

Станете почитател на Класа