Свалят от ефир красива водеща на bTV

Свалят от ефир красива водеща на bTV
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.05.2021
  • Сподели:

Водещата на уикенд блока по bTV Алекс Кръстева пада от екран и това е най-новата драма в кулоарите на медията. Алекс скоро излиза в отпуск по майчинство, пише Галерия.

 


Ако продуцентите не намерят своевременно млада и достатъчно впечатляваща дама, която успешно да партнира на Жени Марчева и Диана Любенова, поне на първо време ще се наложи двете да си делят екранното време пред камерите. Алекс Кръстева е сред най-изявените отличници на медията, готови винаги да се включат на първа линия, но вече няма как да не слезе от екран. 

Водещата каза "Да" на бизнесмена Владислав Стоянов през август 2020 на брега на морето в Царево. Стоянов е втори съпруг на красавицата, родена в Стара Загора.

Първият е фотографът Калин Щерев, с когото се залюбват в телевизията. Женят се през 2012 година, но постепенно се отчуждават заради крайната отдаденост и на двамата към занаята. Няколко години по-късно бракът им се разпада. 

Алекс нашумя покрай факта, че двете с Нети имат общ баща - акторът Петьо Кръстев. Той е имал кратка връзка с майката на Нети, която я дава за осиновяване, а после се жени за майката на Алекс. Развеждат се, когато тя е на 7, но малката винаги е поддържала връзка с баща си. 

Станете почитател на Класа