NOVA с четири тв сериала за новия сезон

NOVA с четири тв сериала за новия сезон
  • Публикация: 
  • Дата:  
    09.02.2021
  • Сподели:

Otdel Izdirvane

През новия телевизионен сезон зрителите на Nova ще могат да гледат цели четири родни сериала – премиерната оригинална авторска продукция „Отдел Издирване", криминалната драма „Братя" семейната комедия „All Inclusive" и края на любимата медицинска поредица „Откраднат живот: Финалът". Сред изненадите за аудиторията са още шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода" сезон 9 – All Stars и риалити форматът, който предизвиква силата на любовта – „Един за друг". Това информираха от телевизията за classa.bg.

„Отдел Издирване" - новият български сериал в актуалния криминален жанр, ще направи своя дебют в ефира на NOVA на 26 февруари от 21:00 ч., предлагайки на зрителите звезден каст и многопластов сюжет, който се завърта около мистериозно убийство довело до трагедия с драматични последици.

Bratia


„Братя" - сред най-успешните български сериали през изминалата година се завръща с дългоочакван втори сезон на 23 февруари от 22:30 ч., много загадки и драматични обрати, които ще изправят героите пред тежки изпитания в търсене на прошка и изкупление.


За доброто настроение в края на работната седмица ще се грижи комедийният сериал „All Inclusive", чийто трети сезон стартира на 5 март с новите приключения на приятелските семейства в Банско.

След 10 успешни сезона, зрителите ще видят финала на поредицата с най-голям брой епизоди в българския ефир. „Откраднат живот: Финалът" стартира на 23 февруари от 20:00 ч., завършвайки историята, докоснала милиони зрители, с нови герои и ключови развръзки за някои от най-обичаните лекари.

Романтичното предаване „Един за друг" се завръща с много положителни емоции, интересни предизвикателства и нови двойки със силна връзка помежду си. Риалити форматът стартира на 20 и 21 февруари от 20:00 ч., а след това зрителите ще могат да проследят незабравимото приключение от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

K2KV S9 All Stars

Тази пролет уникалното шоу „Като две капки вода" ще завладее ефира с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения. След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. „Като две капки вода" сезон 9 ще постави един до друг на сцената AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова. Звездите от родния шоу бизнес ще се впуснат за втори път в своеобразната надпревара на 22 февруари от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Станете почитател на Класа