Кирил Петков: Радостин Василев е само инструмент на превзетата държава и на пробитите служби

Кирил Петков: Радостин Василев е само инструмент на превзетата държава и на пробитите служби
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.05.2023
  • Сподели:

Кирил Петков е убеден, че някой иска да "спре съдебната реформа, реформата в службите, и иска да попречи на България да има стабилно правителство".

 

 

“Няма да стане, няма да се поддадем на шантажа и манипулациите. Радостин Василев е само инструмент на превзетата държава и на пробитите служби”, категоричен бе той по време на изявлението си по-рано тази вечер, съобщи euronewsbulgaria.com.

"Който лично се е похвалил, че за тези свои действия има подкрепата на държавни центрове на власт, които не искат създаване на правителство. Похвалил се е, че има лица, от тъмния сектор, които го подкрепят", каза още Петков за Радостин Василев.

На въпрос защо се бави връчването на вторият проучвателен мандат за съставяне на правителство, Петков отговори:

“Много е странно за мен, че след като акад. Николай Денков и Мария Габриел обявиха, че има разбирателство, мандата се бави! И защо когато мандатът се бави, информацията за тези записи ще излезе утре в 11 часа, Василев е запазил час в зала за пресконференции. 30 години имаме превзета държава, 30 години знаем, че България изглежда фасадно добре, но отвътре е абсолютно изгнила в нейната държавност. Сега това изгниване излиза на повърхността - видяхме какво се случи с главния прокурор, заплашват се за убийства, чуваме че и мафиоти са застреляни. Това, което се случва в момента е, че тази изгнила система идва на повърхността, и единствената надежда сме ние и идеята, че можем да направим така, че това да се промени. В момента се опитват с последни сили и реален шантаж да го взривят, защото искат България да остане тяхна, а не на всички българи", коментира още Петков.

 

Станете почитател на Класа