„Америка за (унищожаване на) България“ усилва терора

Фронт „медията Капитал“ на антибългарската терористична фондация е изпълнила поръчка да анал(л)изира пазара на електроенергия у нас, доколкото такъв има повече от година на собствена енергийна борса, и да (дез)информира матряла, с цел да го довършва. Поръчката е изпълнена на Велики четвъртък, непосредствено преди идващите празници, така че да мине по-незабелязано. Но заради непреходната си уникалност и историческа важност сега ще и спретнем една критика и разобличение?

Ето я и манипулацията на манипулацията:

Манипулира ли се енергийната борса

Няма да се занимавам с поредното лигаво и откровено престъпно словоблудство, защото то не носи никаква полезна информация, а само ще ви покажа едната от двете графики приложени към него. За по-добър преглед и прочит кликнете върху долната снимка-колаж:

Съществената графика е в горната половина на колажа. Долната половина е мое дело, за пълнота на картината. По същество ще коментирам само горната графика. И смятам да се огранича в само ТРИ точки.

1-во – Единствената добавка към оригиналната графика на „медията Капитал“ от моя страна е синята вертикална линия, която показва момента на публикуването и. ТОЕСТ! НЯ-МА КАК „медията“ да знае, какви ще са цените на енергийните борси в София и Букурещ след синята вертикална линия и до края на 2017-та година. Стопляте ли?

2-ро – Най-високата среднодневна цена на електроенергията, на борсата в София е постигната в началото на януари 2017-та г. (за което своевременно ви информирах в „Това вече не е никакъв майтап“) и тя е близо 126 €/МВт.ч. На графиката максималната цена ще бъде постигната през месец юли 2017-та г. и ще бъде от порядъка на 115 €/МВт.ч.

3-то – При по-детайлно разглеждане на графиката (получава се след комбиниране от натискане на клавиша Ctrl и въртене на рулера на мишката) се забелязват сатанински знаци, противоречащи на всички общоприети закони на математиката, физиката, времето и пространството. Бих могъл да го обясня и разясня, но ще се въздържа. Фронт „медията Капитал“ получава милиони от антибългарската фондация, в продължение на години, а през това време (вече СЕДЕМ години) аз не съм получил и стотинка за това, което добросъвестно ви показвам. Нито е хленч, нито е просия. Просто констатация.

33_1__1200x800

А истинската манипулация на пазара на електроенергия ви показах съвсем наскоро в „Р.Овч: Не ми гледай в паничката бе, матрял!“ За първите 2/3-ти от месец април участниците в тази схема са на далавера. С колко ли? Не знам. А и да знам не казвам. Вижте точка 3 по-горе?

Станете почитател на Класа