Тошко Йорданов, ИТН: Кирил Петков си призна какво има на записите, вече няма спор кой какъв е

Тошко Йорданов, ИТН: Кирил Петков си призна какво има на записите, вече няма спор кой какъв е
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.05.2023
  • Сподели:

„Безумно алчни за власт. Някой не може да преживее, ако не е министър. Борисов имаше също този проблем, дълги години трябваше да е в МС, по възможност като министър-председател. Сега същото нещо са Кирил и Асен“, коментира председателят на ПГ на ИТН

 

Истината излиза наяве и вече няма спорове кой какъв е. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, коментирайки изявлението на Кирил Петков, че представители на „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) са били записвани по време на работни срещи.

„Важни са българските граждани, които, след като видяха каква е истината, надявам се вече да постъпват разумно, а не да се подвеждат по лъскавата, фалшива и гнусна опаковка на псевдополитици и псевдоморалисти“, коментира Йорданов. 

„Кирил Петков, имах възможност да го кажа по време на гласуването за Македония, не е българин в главата си. Той е всякакъв друг, но не е българин“, допълни още той. 

„Безумно алчни за власт. Някой не може да преживее, ако не е министър. Борисов имаше също този проблем, дълги години трябваше да е в Министерския съвет, по възможност като министър-председател. Сега същото нещо са Кирил и Асен“, каза Тошко Йорданов. 

Според него по-важно е съдържанието на тези записи, за които посочиха от „Продължаваме Промяната“, отколкото кой ги е направил. 

Тошко Йорданов коментира и темата с пуснатия запис по време на пресконференция на „Има такъв народ“, на който се чуват гласове, наподобяващи тези на бившия министър на спорта в предходното редовно правителство Радостин Василев и народният представител Христинка Иванова. 

„Естествено, че го пуснахме тогава, защото Радостин Василев си спомняте какви глупости изприказва. Тогава той беше министър, а това е утежняващо вината обстоятелство – министър да упражнява принуда върху депутат“, посочи Тошко Йорданов. 

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа