Ревизоро: Гела е доказан "професионалист", не е като Габриел

Ревизоро: Гела е доказан "професионалист", не е като Габриел
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.05.2023
  • Сподели:

Дали ще има игри с кворума и дали някой ще подкрепи първия мандат? Ще го обясня с езика на футбола, защото в България всички са готови за премиери и за национални треньори по футбол.

 

 

Ето, аз сега обличам синята фланелка, а г-н Петков облича червената фланелка. Не мога аз на полувремето да кажа - Абе, ние май ще паднем, я да взема да облека неговата фланелка. Не става, защото просто мачът трябва да свърши. Има трансферен прозорец, когато играчите могат да отидат в друг отбор законно, а не по време на полувремето.

Това заяви пред БНТ бившият екоминистър Емил Димитров - Ревизоро, който коментира възможността някой от депутатите от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ - СДС с участието на ДПС и ИТН, което събира 116 гласа и не му достигат 5 гласа, за да бъде избрано (интервюто е от 21 май, неделя, когато все още не беше ясно, че ГЕРБ - СДС и ПП - ДБ са се разбрали за ротационно правителство - бел.ред.).

"В момента вече е открит трансферният прозорец за Гела ли, как му викаха, че не мога да се сетя за името, който ще търси възможност да помогне на ГЕРБ. Все още има възможност да се вземат депутати, които да помогнат за тези 5 гласа. Разбира се ще му обещаят депутатско място, той човекът се е доказал, "професионалист" е, не е като Мария Габриел. Вече веднъж го е правил. Ако му обещаят място, където и да го пратят в България, ще влезе. Той влезе в Габрово, където никой не очакваше, влезе и два пъти в Плевен. Ако заложат на такъв "професионализъм", г-жа Габриел може и да се види като премиер", прогнозира още в неделя Емил Димитров - Ревизоро възможността Руди Гела да предаде и напусне ПП.

Станете почитател на Класа