betahaus и GTC България подсилват партньорството си с ново споделено офис пространство в Sofia Tower 2

betahaus и GTC България подсилват партньорството си с ново споделено офис пространство в Sofia Tower 2
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.07.2023
  • Сподели:

В момента екипи на компании и работещи на свободна практика хора могат да се възползват от безплатна пробна седмица

Директната връзка с MallofSofiaпредоставя допълнителни удобства

София, 6 юли – betahaus София, пионерът на споделените офис пространства в България, и GTC, водеща компания за инвестиции в недвижими имоти, отварят второ co-working пространство в партньорство, в сърцето на столицата - SofiaTower 2.

 

 

 

Сътрудничеството между betahaus и GTC България вече се доказа като изключително ползотворно, а ангажиментът и на двете компании да осигуряват иновативна работна среда и подкрепа на бизнеса в България е спазен за пореден път. betahaus надмина очакванията при успешното управление на един етаж в AdvanceBusinessCenter 1, което допълнително доказа, че има засилено търсене на гъвкави офисни решения. В резултат на това GTC България предостави на betahaus два етажа в най-новата си сграда – Sofia Tower 2, разположена в центъра на града, за да отговори на нарастващите нужди на бързо развиващите се компании и да позволи на съществуващите си клиенти да разширяват безпроблемно дейността си.

 

 

1gtc

 

 

Иновативното споделено офис пространство в SofiaTower 2 се разпростира на обща площ от 1500кв.м. и предлага редица функционалности. Като се започне от денонощния достъп, двойната оптична свързаност, напълно оборудваните кухня и трапезария, и се стигне до безплатните висококачествени напитки, копирните услуги и много други. Гъвкавото офис пространство предлага по нещо за всеки тип компания. Независимо дали имат нужда от заседателни зали за по-големи групи хора или индивидуални телефонни кабини, betahaus осигурява лично и професионално пространство за всички.

 

 

2gtc

 

 

 

3gtc

 

 

4gtc

 

 

5gtc

 

 

В момента на всеки, който желае да се запознае с динамичната среда на споделеното работно пространството, betahausпредлага безплатна тестова седмица, в която да се възползва от предлаганите услуги и удобства.

Разположено в рамките на първите нива на SofiaTower 2, споделеното офис пространство има директен достъп до MallofSofia, който разполага с разнообразни магазини, ресторанти, фитнес зала, зона за забавления и кино. Тази уникална комбинацияот развлекателни и служебни дейности създава обогатяваща и удобна работна среда.

Генералният мениджър на GTC България, Зив Гиги, оценява betahausкато надежден и успешен партньор, предвид постиженията им в ABC 1 и изрази увереност в способността им да повторят този успех и в SofiaTower 2. GTC България осъзнава необходимостта от предлагане на гъвкави офис решения, които да задоволят нуждите на бързоразвиващите се компании. Чрез предоставянето на гъвкави офис пространства, GTCподкрепя наемателите в техните временни проекти и бързо нарастващи екипи, като им дава възможност да се възползват от новите предизвикателства, без да се налага да се преместват.

 

 

Споделеното работно пространство е допълнителна услуга, предлагана от GTC България, в съответствие с ориентирания към клиента подход на компанията. В днешната индустрия на офис сградите, ориентирани към услугите, удовлетворяването на изискванията на наемателите и предоставянето на изключителни преживявания са от първостепенно значение. GTC България се стреми да продължи да бъде в крак с тенденциите в бранша и да отговаря на индивидуалните изисквания на своите наематели, като по този начин насърчава по-силни взаимоотношения и по-дългосрочно сътрудничество.

 

 

Партньорството между betahaus и GTC България е знак за общата им отдаденост към иновациите и задоволяването на развиващите се нужди на бизнеса. С откриването на това ново споделено офис пространство в SofiaTower 2, двете компании продължават да създават благоприятна и гъвкава работна среда, като дават възможност на компаниите в България да се развиват и да успяват.

 

 

Заbetahaus:

 

betahaus София е пионер в споделените офис пространства в България. Част е от коуъркинг мрежа в Европа с клонове в Берлин, Барселона и Хамбург. За 10 години от създаването си компанията утвърди модела на споделените офиси, удвоявайки своите пространства, от които са стартирали едни от най-успешните български компании.

 

 

ЗаGTC:

 

GTCGroup е водеща инвеститорска и предприемаческа компания в сферата на недвижимите имоти, фокусирана в Полша и редица столици в Централна и Източна Европа. За близо тридесетте години откакто е създадена GTC е разработила 79 първокласни, модерни офисни и търговски имота с обща площ от над 1,4 млн. кв. м в Централна и Източна Европа.

 

 

Към момента компанията активно управлява портфейл от 43 търговски сгради, осигуряващи близо 740 хил. кв. м отдаваеми офисни и търговски площи в Полша, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватия и България. В допълнение, GTCGroup планира реализацията на нови проекти в размер на около 440 хил. кв. м търговски и офис площи в столици в Централна и Източна Европа, от които 61 хил. кв. м вече са в процес на изграждане.

GTCS.A. е регистрирана на Варшавската фондова борса, както и на фондовата борса в Йоханесбург.

Станете почитател на Класа