Премиерът закри държавата

На мен,както и на всеки що-годе нормален българин, нещата, които стават в родината ни, отдавна са ясни.
Но ето - за да каже тези думи един премиер за държавата, на която самият той е шеф, в нормалните страни той или си подава веднага оставката, или си прави харакири.
Ето, вчера дъщерята Мари, баш националистката на Франция, почти се отрече от баща си, наказа го със специално прессъобщение, чрез което смени неговата кандидатура за изборите. Защото старецът нещо споменал за генерал Патен и май обидил Мануел Валс, сегашния премиер,че е емигрант...
В нормалната държава такива неща не се прощават! Дори и на родния баща, който вече е толкова възрастен.... Защото веднъж наруши ли се принципът, ти вече губиш тежест.
А у нас?
Прочетох тези вчерашни слова на Борисов, търках очи - не, не е нито Първи април, нито публикацията е в измислен и лъжлив сайт...
Такива коинстатации за една държава, за нейни служители на границата - е, това е не само срам и позор! Това е признание от шефа, че държавата, която уж ръководи, е отдавна фалирала. А пък паралелът,който той прави с турските служби окончателно показва, че ние, българите,сме на светлинни години не само по професоинализъм, но и по морал, и от съседите, на които все се подиграваме.
Искам тези редове на Борисов да ги прочетат всички "патриоти" български, които се нахвърлят срещу хора като мен, които се опитват да им покажат гангрената.
Онзи ден една колежка, действаща журналистка, се нахвърли срещу мен, че съм бил обиждал българите и България.
Ето, прочетете сега,колежке, думите на любимия си премиер! И се нахврлете срещу него! Него обвинете, че плюе така българите и България. Ще го направите ли? На куково лято,нали?
Когато нормален човек прочете казаното от премиера, той има два начина. Да си тегли куршума. Или да отлети с първия самолет.
Но колцина у нас ще го направят? Малцина, нали? Защото всички ние,родените на тази земя, сме велики. А и за почти всипки няма друг начин на живот от този, демонстриран по българските граници имтака добре и трогателно опосан от самия премиер...

Станете почитател на Класа